Köszönjük!

Örülünk, hogy velünk együtt te is kifejezted a béke iránti vágyad!

A mozgalom közösségi felületein folyamatosan nő azok száma, akik kifejezik a béke iránti vágyukat, ezzel másokat is bátorítva erre. Elegendően nagy számú ilyen gondolkodású ember kommunikációja az interneten és azon kívül már komoly tényező lesz a jelenlegi hozzáállás és helyzet megváltoztatására.

Terjeszd a béke gondolatát

Most egyszerűen a mozgalom felületein ilyen jellegű posztok, videók létrehozására, kedvelésére, hozzászólásra és megosztására van lehetőség, amivel ennek a gondolatnak a terjesztése folyik.

A továbbiakban tervezünk más tevékenységeket is ennek a pozitív változásnak az elérése érdekében, úgyhogy érdemes velünk tartani!

Már most több mint 50.000 békére vágyó ember nyilatkozik, osztja meg békevágyát felületeinken.

Kérjük kövesd te is közösségi oldalainkat, lépj be Facebook csoportjainkba és légy aktív, kedveld, szólj hozzá, valamint oszd meg a posztokat. Ha teheted, hívd meg hasonló beállítottságú ismerőseid, ezzel is terjesztve a béke gondolatát!

Itt a lehetőség, hogy tegyél a békéért

Ha megfelelően és elégszer kommunikáljuk környezetünk felé, hogy békét szeretnénk, sokszor és sokan fogják visszhangozni, és ez hatással lesz másokra is. Ha az emberek többsége pozitív kommunikációt folytat, az ellensúlyozhatja, sőt csökkentheti azok hatását, akiknek célja a viszályok és a félelem terjesztése és fenntartása.

Olyan embereket keresünk, akik egy személyes találkozó keretén belül szívesen nyilatkoznának pár mondatban a békéről.

Ha érdekel, és örömmel beszélgetnél velünk, kattints az alábbi gombra és jelentkezz!

Légy pozitív, hiszen felületeink nem valakik ellen szólnak, hanem a béke elhozását szorgalmazzák!

Szép napot!