A béke a legfontosabb

A Milliók a Békéért Mozgalom egy olyan kezdeményezés, amely a világ bármely területéről kíván embereket összehozni egy békésebb jövő megteremtése érdekében. Pozitív kommunikáció, helyes gondolkodásmód és együttműködés révén olyan környezetet teremthetünk, amelyben minden ember megtapasztalhatja a békét. Ha egyesülünk ezért a célért, elérhetjük, hogy a béke az egész világon fenntartható legyen.

Ezzel kezdeményezéssel felületet teremtettünk különböző hátterű és nézetű emberek számára, hogy a megértés és az együttműködés szellemében kommunikáljanak egymással. Ezt a platformot arra is használhatjuk, hogy felhívjuk a figyelmet a különféle társadalmi kérdésekre, és közösen olyan megoldásokat találjunk, amelyek közelebb visznek egymáshoz, nem pedig elszakítanak egymástól.

Elengedhetetlen, hogy felismerjük a béke és az egység fontosságát életünkben. Össze kell fognunk annak érdekében, hogy jövő generációink harmóniában élhessenek és élvezhessék a békés világ előnyeit. Ez a különböző kultúrák, vallások, nemzetek és népek közötti tolerancia, megértés és együttműködés előmozdításával érhető el szerte a világon. Kollektív erőfeszítésekkel egy békésebb világot teremthetünk, ahol mindenki számára elérhetőek az alapvető emberi jogok és a növekedés lehetőségei.

Olvasd el a három cikkre bontott kiáltványunkat, amiben mindent megtalálsz, amit a Milliók a Békéért Mozgalomról és tevékenységéről tudnod kell!

  • Milyen események vezettek a jelenlegi helyzetig?
  • Mi a célunk és megoldásunk?
  • Miben hiszünk és hogyan kívánjuk elérni ezt?

Az utóbbi évtizedek történései oda vezettek, hogy a Föld lakosságának nagy része aggodalommal, félve tekint a jövőre, általános a bizonytalanságérzet és szorongás lett úrrá a többségükön.

A belső békét, a magunkkal kapcsolatos elégedettséget saját magunk és mások megértésével, elfogadásával lehet elérni.

Ha az emberek többsége nyugodt, elfogadó, másokat támogató kommunikációt folytat, az ellensúlyozhatja, sőt csökkentheti azon kevesek hatását, akiknek célja az ellenségesség és a félelem terjesztése és fenntartása.

Ezt értünk el eddig

Célunk az ellenségeskedés, a háború elmulasztása azzal, hogy rendszeresen kifejezzük békés szándékainkat és a béke iránti vágyunkat. 

Az alábbi gombra kattintva meg tudod nézni, hogyan haladunk a célunk megvalósításában és mekkora közösség tart már velünk.

Olvass inspiráló gondolatokat

Fedezd fel, mit mondtak mozgalmunk tagjai a békéről

Béke legyen lent a Földön, ne zúgjanak a fegyverek, az emberek békében szeressenek!
Legyen béke a világon, hogy minden gyermek boldogan mosolyogjon, játsszon, tanuljon.
Szomorúsággal tölt el, hogy két testvérnépet lehetett ilyen ördögi módon egymás meggyilkolására rávenni. Nagyon sajnálom az egyszerű ukrán embereket, hogy nem veszik észre, hogy a különböző országok vezetői, akik fegyvert küldenek nekik, azzal áltatják őket, hogy ők hősök szerintem ők áldozatok akiket mások érdekeiért feláldoznak.
A béke az emberek lételeme! Vesszen a zsarnok! Már őseim is a békét szolgáltak!