Tegyél te is a békéért

Fogjunk össze és tegyünk együtt a békéért

Mozgalmunk folyamatosan a béke gondolatának terjesztésére, és a békevágy kifejezésére törekszik. Ezért alkalmatok van személyesen is felszólalni, és elmondani, ti hogyan álltok hozzá a mindennapokhoz, és mit tesztek a békéért.

Itt a lehetőség, hogy tegyél a békéért

Nem csak azt tartjuk fontosnak, hogy békében legyünk önmagunkkal, pozitívan gondolkodjunk és másokhoz is békésen álljunk, hanem azt is, hogy ezt a hozzáállást minél több emberhez eljuttassuk, hiszen csak így lehet megteremteni egy békésebb környezetet. Mozgalmunk folyamatosan erre törekszik, ezért is kérünk titeket, hogy szólaljatok fel a béke mellett. Mondjátok el a gondolataitokat, és hogy ti a mindennapokban mit tesztek érte, hogyan fejezitek ki a béke iránti vágyatokat és hogyan járultok hozzá ennek a gondolatnak a terjesztéséhez. 

Mi teret biztosítunk nektek a nyugodt, elfogadó és támogató kommunikációhoz, vágyaitok, terveitek, céljaitok, kellemes élményeitek és javító ötleteitek megosztására. Ezeken a felületeken biztonságosan és nyíltan kommunikálhattok és megoszthatjátok egymással gondolataitokat.

Ha békésen fordulunk az ellenségeskedők felé, azzal lehetőséget teremtünk számukra a saját, ezáltal hosszútávon pedig az emberiség békéjének megteremtésére is. Ennek a folyamatnak egy fontos eszköze, amikor az emberek többsége bátran, tudatosan és rendszeresen kifejezi a béke iránti vágyát, és ezzel kapcsolatos elvárásait. 

Ha megfelelően és elégszer kommunikáljuk környezetünk felé, hogy békét szeretnénk, sokszor és sokan fogják visszhangozni, és ez hatással lesz másokra is. Ha az emberek többsége pozitív kommunikációt folytat, az ellensúlyozhatja, sőt csökkentheti azok hatását, akiknek célja a viszályok és a félelem terjesztése és fenntartása. 

Ez fogja elmulasztani az ellenségeskedést és a háborúkat.

Hisszük, hogy a béke minden népnek, minden embernek jár!

Kiket keresünk?

Olyan embereket keresünk, akik szívesen nyilatkoznának pár mondatban a békéről, ahogy a fenti rövid videóban is láthatjátok. Ennek feltétele a budapesti tartózkodás, ugyanis itt tudnánk személyesen találkozni, előre egyeztetett helyszínen és időpontban. Ha bármilyen kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot bátran.

A jelentkezés menete

  1. Töltsd ki az űrlapot a kért adataiddal.
  2. A megadott telefonszámon felhívunk és megbeszéljük, pontosan hol és mikor találkozzunk.

Nézd meg hogyan teszünk a békéért

Olvasd el mozgalmunk kiáltványát és tudd meg mik a céljaink és hogyan kívánjuk elérni őket!

Az utóbbi évtizedek történései oda vezettek, hogy a Föld lakosságának nagy része aggodalommal, félve tekint a jövőre, általános a bizonytalanságérzet és szorongás lett úrrá a többségükön.

A belső békét, a magunkkal kapcsolatos elégedettséget saját magunk és mások megértésével, elfogadásával lehet elérni.

Ha az emberek többsége nyugodt, elfogadó, másokat támogató kommunikációt folytat, az ellensúlyozhatja, sőt csökkentheti azon kevesek hatását, akiknek célja az ellenségesség és a félelem terjesztése és fenntartása.